Computers

Programozás Gyerekeknek

A szakkörről

Jelentkezés

https://forms.gle/CXKiNZbJMpkFVwow8

Online programozás szakköröket hirdetünk érdeklődő motivált gyerekeknek 8-16 éves korig, tudás szerint csoportokra bontva.

Weisz Ágoston 5 éve a Google-nél dolgozik Zürichben, ma már senior software engineerként. Közel 10 éve foglalkozik tehetséges gyerekekkel. Sok egykori és jelenlegi tanítványa szerepelt sikeresen a nemzetközi informatikai diákolimpiákon, országos versenyeken (IOI, CEOI, OKTV). Ez a program azonban egyáltalán nem (vagy nem csak) versenyfelkészítésről szól, hanem a programozás egyéni és csoportos öröméről. Bátran csatlakozzanak olyanok is, akikben fel sem merül, hogy programozóversenyen indulnak.

Vári-Kakas Andor, Gyimesi Péter, Kiss Gergely, Szabó Kornél mind Ágoston tanítványai, Ágostonnal közösen tartanak órákat. Ők is hasonlóan motiváltak abban, hogy tudásukat a fiatalabb generációnak továbbadják.

A programról

Elsősorban online, önalló, illetve közös munkán alapuló rendszerben zajlik a programozás tanítása. A gyerekeknek kéthetente tartunk szakköröket. Emellett egy hosszútávú anyag is biztosított, feladatokkal, segítséggel, amit a saját tempójukban tudnak feldolgozni. Az online alkalmaktól függetlenül bármikor kérhetnek es kapnak segítséget a gyerekek. Kialakult egy több mint 60 főből álló gyerekközösség, amelyben a gyerekek egymásnak is segítenek, és egymást is biztatják es motiválják. Alkalmanként közös online társasjátékeseteket is tartunk.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban a 8-14 éves korosztálynak, de 16 éves korral bezárólag lehet jelentkezni. Motivált, aktív tanulni vágyó gyerekeknek szól a program, akik nem félnek kérdezni. Semmilyen programozási tudás nem előfeltétel, de a haladóknak is indul csoport. Különleges tehetség szintén nem előfeltétel, de olyanok tudják igazán élvezni a programot, akiknek a matematikai problémákon való gondolkodás örömet okoz.

Anyagiak

A részvételi díj 5000 Ft havonta. A motiváció mibenléte nem változott: továbbra is rendkívül fontos, hogy anyagi okok miatt ne maradjon ki egyetlen gyerek se a programból. A koronavírus sok családot különböző módon érintett, ennek megfelelően, ha bárki úgy érzi, hogy ez túlzott anyagi megterhelést jelent a családja számára, kérem keressen meg e-mailen és megoldjuk a dolgot.

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével lehet a programra jelentkezni.

https://forms.gle/CXKiNZbJMpkFVwow8

Kérjük, az esetleges kérdéseket az agoston.teaching@gmail.com címre küldjétek.

A program A Gondolkodás Öröme Alapítvány támogatásával indult idén januárban, de a pozitív visszajelzések miatt új csoportokat indítunk.

 
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2021 by Programming. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now